Wil jij een one-pager voor jouw bedrijf of project?

Binnen één week online?

Maak dan gebruik van deze tijdelijke actie, ideaal voor beginnende ondernemers.

1

Interview

We beginnen met een interview van één uur, waarin ik leer wat jou beweegt en waarom je doet wat je doet. Ik neem dit interview op, zodat ik je quotes direct kan verwerken in de website.

2

Design

Ik maak een gepersonaliseerde website, die binnen 3 seconden laat ziet wie jij bent en wat je doet. Ik vat je visie samen in korte, to-the-point en webvriendelijke teksten.

3

Workshop

In een 1,5-uur durende online workshop leer ik je hoe je jouw website kunt bewerken, onderhouden en hoe je nieuwe pagina’s aanmaakt. Zo zal je website altijd met je mee groeien.

Dit alles voor

€330,- excl. BTW *

* inclusief 1 jaar hosting, e-mail boxes en domein

We werken online of in het echt

Enschede, the Netherlands

Stuur direct een e-mail

info@guidedwordpress.com

Chat op telegram

@guidedwordpress

Stuur een bericht via whatsapp

06 4712 9794

Veelgestelde vragen

Het one-pager pakket is inclusief het interview, de digitale setup, het design & teksten van de website en een gepersonaliseerde WordPress Workshop. De workshop wordt opgenomen en de replay wordt opgestuurd als naslagwerk. De website gebruikt de gratis Elementor plugin en een gratis formulieren plugin voor het contactformulier. 

De website heeft een huisstijl inclusief fonts en kleuren, maar een huisstijl handboek is niet inbegrepen.

Het pakket is inclusief 1 jaar hosting, maximaal 3 email boxes en het domein. Daarna kan hosting afgenomen worden via Guided WordPress bij Keurig Online voor 58 euro per jaar inclusief het domein. Ook kan ervoor gekozen worden dit bij een andere partij af te nemen. Jouw website en jouw data zijn ten alle tijden jouw eigendom.

Een one-pager is een geschikte keuze als jij binnen een korte periode je aanbod online wilt hebben. Het komt professioneler over dan alleen je social media en je hebt een mooie centrale plek om te laten zien wie jij bent. Ook krijg je toegang tot e-mailboxen (bijvoorbeeld info@jouw-domein.nl).

Dit pakket is zo ingericht, dat jij je website kunt uitbreiden nadat ons traject voorbij is. Zie het dus als een opstapje en een snelle boost naar je volledige website.

Mocht je een webshop willen of een uitgebreide blog, dan kun je een add-on toevoegen aan het pakket of wellicht is een ander pakket dan geschikter voor je. Vraag naar de mogelijkheden of bezoek www.guidedwordpress.com/prices voor het overzicht van mijn reguliere pakketten. 

Als je je website bij WIX of SquareSpace maakt, dan huur je eigenlijk je data. Het is alsof je een auto least: hij is nooit echt van jou. Ook krijg je minder opties om de website aan te passen. Als je de open source en gratis software van WordPress gebruikt met handige plug-ins, dan is en blijft alle data van jou. Dit is één van de redenen waarom ik voor WordPress kies.

Wat WordPress lastiger maakt dan WIX of SquareSpace, is de technische setup aan het begin. Je moet hosting vinden (waar staat je data?) en een domein kopen. Ook is het belangrijk WordPress te combineren met enkele security en performance plugins. Ik heb hier gelukkig al veel ervaring mee opgedaan, dus al deze dingen kan ik uit je handen nemen.

Het pakket is inclusief 1 jaar hosting, maximaal 3 email boxes en het domein. Daarna kan hosting afgenomen worden via Guided WordPress bij Keurig Online voor 58 euro per jaar inclusief het domein. Ook kan ervoor gekozen worden dit bij een andere partij af te nemen. Jouw website en jouw data zijn ten alle tijden jouw eigendom.

Verder zitten er geen vaste kosten vast aan de website. WordPress is en blijft gratis en als er betaalde plugins worden aangeschaft, zal dit altijd in overleg gebeuren.

In principe kun je na de workshop al het onderhoud aan de website zelf doen. Als je ergens mee zit of vragen hebt, kun je me altijd advies vragen en zal ik je op weg helpen met gratis hulpmiddelen op het internet. Als je ergens toch niet uitkomt, kun je me inhuren voor het bestaande klanten tarief van 40 euro excl. per uur.

Als je nog niet zo goed weet hoe het eruit moet komen te zien, is dat geen enkel probleem! Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst kom ik er samen met jou achter wat je wilt en wat bij je past. Ook kijken we samen naar wat voorbeelden van websites.

Wat wel handig is om van te voren over na te denken: Wat is het doel van de website? Is het een online portfolio, een visitekaartje of wil je echt iets verkopen? Een website kan veel verschillende functies hebben en veel doelgroepen aanspreken, dus neem dit mee naar ons interview.

Ik zeg altijd dat iemand die op jouw website komt binnen 3 seconden moet weten waar het over gaat en wat de volgende actie is.

Naast de contact formulier plugin, zitten er geen andere functionaliteiten in dit pakket. Ik geef je echter graag vrijblijvend advies over welke plugins handig zijn en verwijs je graag naar tutorials op YouTube. Uiteraard kun je het ook aan mij uitbesteden en extra functionaliteiten bijboeken.

Dat is niet erg. Ik werk samen met Charlotte van Designly die mooie logo’s kan maken vanaf een schets of een omschrijving, voor een speciale prijs voor mijn klanten. Ook kun je ervoor kiezen in Canva zelf een tijdelijk logo te maken (en deze eventueel professioneel uit te laten werken door Charlotte).

Als je hier interesse in hebt, geef dan even aan in het contactformulier hieronder wat je zou willen en dan kan ik je gelijk een indruk geven van de prijs.

Ook dit is niet erg. Goede kwaliteit foto’s maken je website wel veel persoonlijker en aantrekkelijker.

We kunnen ervoor kiezen om open-source afbeeldingen te gebruiken van Pixabay of Stockfoto’s aan te kopen. Ook werk ik samen met Yvonne van Fotografie InBeeld die een speciale branding shoot voor ondernemers met je kan doen.

Die foto’s maakt ze na de eerste demo van de website, zodat het naadloos aansluit. Ook mag je de foto’s op andere plekken gebruiken. Lijkt dit je wat? Geef het dan hieronder aan in het contactformulier.

Helaas is dit al de laagste actieprijs die ik kan aanbieden, omdat ik het zo toegankelijk mogelijk wil houden. Ik kan hier dus geen extra korting meer bovenop geven.

Ik beantwoord graag al je vragen en denk met je mee over jouw website! Vul het contact formulier hieronder in met je contactgegevens en je vraag en ik neem z.s.m. contact met je op.

Ben je er klaar voor?

Boek dan direct een vrijblijvende kennismaking via Zoom...

... of laat je gegevens achter en ik kom bij je terug om een vrijblijvende intake in te plannen!

Contact Us